Juist in de moderne architectuur wordt voor de interieur vormgeving bij voorkeur gebruik gemaakt van oppervlaktematerialen zoals sierbeton, glas en metaal. Het negatieve effect op de akoestiek van de ruimte door een versterkte galm wordt vaak pas achteraf vastgesteld. Met de door het Fraunhofer Institut* onderzochte en bevestigde geluiddempende eigenschappen van Duette® shades kan aanzienlijk worden bijgedragen aan een doeltreffende oplossing voor dit probleem. Bij gebruik op grote vlakken voor, de toch al noodzakelijke, inkijk- en zonwering wordt de nagalm in de ruimte dankzij Duette® shades merkbaar en meetbaar minder. In veel gevallen kan de nagalm alleen al door het gebruik van Duette® shades binnen de optimale bandbreedte worden gebracht.

Duette® shades zijn, in tegenstelling tot traditionele akoestische maatregelen, prima achteraf aan te brengen. Ook zijn Duette® shades zeer geschikt voor kantoren, vergaderruimten en woonruimten.

* Onderzocht door Fraunhofer IBP, onderzoek nr.: IBP-rapport S 10349

SUNWAY Duette® shades in het echt ervaren?

Maak een afspraak met een dealer bij u in de buurt, blader samen door onze Duette® shades collectie en laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden door één van onze specialisten.