Duette® shades tegen de zon

Als het buiten zomers heet is, houdt u het hoofd koel dankzij Duette® shades. Daar zorgt de klimaatzone met zijn luchtkussen voor. Bewezen is dat deze meervoudige bescherming biedt tegen agressieve hittestraling en de warmteopname via de ramen met wel 78% beperkt.

Tegelijk beschermen Duette® shades u tegen zonlicht en schadelijke UV-straling, zonder hinderlijke lichtvlekken. De koorden en technische onderdelen van Duette® shades zijn geïntegreerd en lopen niet door de stof.

Uit een uitgebreid onderzoek van een onderdeel van de Fraunhofer-Gesellschaft (de Duitse evenknie van het Nederlandse TNO) blijkt ook dat Duette® shades zeer efficiënt zijn*.

* Fraunhofer IBP-studie ESB-004/2011 HOKI

Winst maken door zonweringWeert zonnewarmte

  • ‘s Zomers tot 78% minder warmteopname via de ramen
  • Meervoudige bescherming tegen agressieve zonnestraling
  • Behaaglijke zon-, inkijk- en warmtebescherming van topkwaliteit

Bekijk de productfilm Duette® shades in de zomer.

Bescherming tegen verblinding

Hoe mooi het ook is als de zon schijnt, in woonruimten of op de werkplek is zonlicht vaak storend aan de ogen of zelfs verblindend. En ook het interieur kan eronder lijden wanneer het onbeschermd aan de zon wordt blootgesteld. Duette® shades legt zonlicht effectief aan banden en dit in tegenstelling tot veel traditionele zonwering of raamdecoratie, naadloos tot aan de randen van het raam. Zo kunt u ook op zonnige dagen ongehinderd binnen zijn en tegelijk genieten van een aangename, gelijkmatige lichtstemming waarbij u zich gewoon goed voelt.

De effectieve bescherming tegen zonlicht

  • Effectieve bescherming tegen verblinding
  • Duette® shades zijn naadloos tot aan de randen van het raam
  • Aangename lichtstemming ook op dagen met scherp zonlicht

SUNWAY Duette® shades in het echt ervaren?

Maak een afspraak met een dealer bij u in de buurt, blader samen door onze Duette® shades collectie en laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden door één van onze specialisten.